Viega installatiemateriaal

Item 1-24 van 39 in totaal item(s)

Viega installatiemateriaal biedt veel verschillende materialen voor het verbinden van buizen en leidingen. Het kan gebruikt worden voor vele doeleinden. Het is geschikt voor opbouw- en inbouwinstallaties van stijg- en etageleidingen-​installaties, maar ook voor het installeren van allerlei andere verschillende leidingen. De buizen, koppelingen en andere hulpstukken zijn eenvoudig aan te sluiten en zijn gemaakt om dichtheid te creëren en een optimale verbinding te maken. Bij Summerrain bieden wij een uitgebreid assortiment van Viega installatiematerialen.  U heeft de keuze uit verschillende soorten, afmetingen en materialen. Wist u dat als u voor 17.00 bestelt, uw product de volgende dag nog in huis is? Bekijk alle onderdelen van Viega installatiemateriaal hierboven!

 

Verschillende buisleidingtechnieken

Bij Summerrain bieden wij verschillende buizen, koppelingen en overgangsstukken van Viega installatiematerialen aan. Alle drie zijn de systemen in te zetten voor het verbinden van leidingen en buizen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten van 12 tot 63 mm dikte. Zo is er altijd wel een koppeling of leiding die precies past bij uw leidingsysteem. Viega installatiematerialen zijn verkrijgbaar in 3 verschillende categorieën: Profipress, Smart press en Prestabo.

 

Viega installatiemateriaal bij Summerrain?

Weet u niet zeker welke onderdelen u het beste kunt aanschaffen voor uw leidingsysteem? Of twijfelt u tussen verschillende onderdelen? Dan kunt u altijd bij ons terecht met uw vragen. Wij geven graag advies over onze verschillende producten. Wij kijken naar uw wensen en geven u advies waarmee u de juiste producten besteld. Op deze manier kunt u vaak de volgende dag al aan de slag met uw installatie. Aarzel niet om ons te mailen op één van de twee e-mailadressen: ermelo@summerrain.nl of naarden@summerrain.nl.

Summerrain heeft ook 2 vestigingen in Ermelo en Naarden. Bel gerust tijdens kantoortijden naar ozne vestigingen via 0341-794578 en 035-2008734. Nadat u uw  keuze heeft gemaakt, kunt u de Viega installatiematerialen eenvoudig bestellen. Heeft u uw bestelling voor 19:30 geplaatst? Dan kunt u de volgende dag uw producten ophalen in Ermelo of Naarden.

Wildkamp

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.