Installatiemateriaal

Item 1-24 van 348 in totaal item(s)

Met goed installatiemateriaal zorgt u ervoor dat u klus een stuk soepeler verloopt. Wanneer u producten nodig heeft voor uw installatie is het belangrijk dat u hier spullen voor gebruikt van kwaliteit. Bij Summerrain hebben wij diverse buizen, fittingen en ander die het u eenvoudig maken om uw installatie te voltooien. Met de juiste materialen hoeft u zich geen zorgen meer te maken over al uw leidingen.

 

Installatiemateriaal voor leidingen

Bij Summerrain hebben wij verschillende materialen die het u eenvoudig maken om uw leidingen te installeren of om te leggen. Zo hebben wij onder andere installatiebuizen, verloopringen, pijpbeugels en andere klemmen. Summerrain biedt een groot assortiment aan installatiematerialen in diverse afmetingen en stijlen. Ook kunt u kiezen uit verschillende materialen, zoals ijzer, staal en messing.

Naast deze onderdelen hebben wij ook montagemateriaal, installatiemateriaal voor kranen en druk pvc. Zo is er installatiemateriaal voor elke klus. Of het hierbij gaat om het installeren van waterleidingen, gasleidingen of de cv-ketel. Summerrain heeft altijd de materialen voor jouw klus. Het is erg belangrijk bij een installatie dat u de juiste afmetingen kiest.  Lekkages kunnen hiermee worden voorkomen. U kunt in onze webshop dan ook verschillende installatiematerialen aanschaffen die de juiste doeleinden ondersteunen. Wist u dat als u voor 17:00 uw producten aanschaft, deze de volgende dag in huis zijn?

 

Vragen over welke materialen u nodig heeft?

Al onze installatiematerialen kunt u heel eenvoudig aanschaffen in onze webshop. U kunt de producten eenvoudig toevoegen aan uw winkelwagen, of twijfelt u nog over welk onderdeel u nodig heeft? Dan kunt u ook een account aanmaken en de gewenste materialen in uw favorieten opslaan en op deze manier goed bekijken welke u het beste kunt bestellen.

Heeft u vragen over onze installatiematerialen? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Bij Summerrain geven wij u graag advies, zodat u de juiste producten aanschaft. Wij hebben twee vestigingen en zijn dan ook te bereiken op twee nummers: 0341-794668 (Ermelo) en 035-2008732 (Naarden). U kunt ons ook altijd een mail sturen naar: ermelo@summerrain.nl of naarden@summerrain.nl. Heeft u uw bestelling nog voor 19.30 geplaatst? Dan kunt u uw producten de volgende dag ophalen in een van onze filialen.

Wildkamp