Koppelingen voor beregeningssystemen

Item 1-24 van 36 in totaal item(s)

Heeft u koppeling nodig voor uw beregeningssysteem?

Heeft u een hulpstuk nodig voor uw leiding? Dan bent u bij Summerrain aan het juiste adres. Deze hulpstukken helpen uw leidingen wat ervoor zorgt dat uw tuin, gras(velden), planten, bloemen etc. op de juiste manier water krijgen. De diverse hulpstukken voor uw leiding vindt u hier!

Een beregeningsinstallatie

Via een beregeningsinstallatie kunt u ervoor zorgen dat bijvoorbeeld uw tuin het hele jaar voorzien is van water, zonder dat u hier iets voor hoeft te doen. Zo kunt u met een gerust hart op vakantie gaan en ziet uw gazon er altijd stralend uit, ook tijdens het droogseizoen. Een belangrijk onderdeel van het beregeningssysteem zijn de leidingen en de bijbehorende hulpstukken. Deze zijn essentieel om het water op de juiste plekken te krijgen.

Vergeet bij het aanschaffen van de leidingen niet om de juiste diameter te kiezen. Op deze manier zullen de leidingen en de hulpstukken optimaal werken. Zo bent u ervan verzekerd dat uw grond de juiste hoeveelheid water krijgt.

Vragen over onze koppelingen?

Zoals u heeft kunnen lezen zijn de leidingen een cruciaal onderdeel van uw beregeningssysteem en zorgen de hulpstukken ervoor dat alles goed werkt. Het water gaat hierdoor naar de juiste plekken en de leidingen liggen niet in de weg omdat deze voor een groot deel ondergronds zullen zitten.

Twijfelt u of u hulpstukken nodig heeft bij uw leidingen of weet u niet zeker welke u het beste kunt aanschaffen? Bij Summerrain helpen wij u graag bij uw keuze. Wij geven u vrijblijvend advies over onze diverse producten en wat u hierbij kunt verwachten. U kunt contact opnemen met onze klantenservice. U kunt onze vestigingen in Ermelo en Naarden bereiken tijdens kantoortijden via 0341-441744 en 035-6942139.

Wanneer u uw keuze al heeft gemaakt, kunt u het hulpstuk voor uw leiding gemakkelijk online bestellen. U maakt hiervoor eenvoudig online een account aan. Besteld voor 17:00? Dan is uw product de volgende dag in huis! Heeft u uw bestelling voor 19:30 geplaatst? Dan kunt u de volgende dag uw producten ophalen in een van onze filialen.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.