Kogelkraan


Bent u toe aan nieuwe leidingen of gaat u een nieuw leidingsysteem aanleggen in uw huis? Dan heeft u altijd een kogelkraan nodig. Kogelkranen dienen het water af te sluiten en worden veel gebruikt bij waterinstallaties, maar kunnen ook gebruikt worden voor gasleidingen of bij radiatoren. Bekijk hierboven welke kogelkranen Summerrain aanbiedt voor uw water- of gasleidingen.

Wat is een kogelkraan?

Een kogelkraan bestaat uit een tussenstuk van messing en een ronde kogel die bediend kan worden door middel van de hendel die er op zit. De kogel houdt de vloeistoffen of gassen tegen die door de leiding stromen wanneer deze dichtgedraaid is. Zodra de hendel van de kogelkraan open wordt gezet, stroomt het water of gas door de leidingen heen. Bij Summerrain bieden wij 2 soorten kogelkranen. Er is een kogelkraan beschikbaar van 12mm en 15mm. Beide zijn voorzien van een aftapper. Zo weet u zeker dat u altijd de perfecte kogelkraan heeft wanneer u een kapotte moet vervangen! Verder biedt Summerrain ook ander installatiemateriaal zoals buizen, fittingen, koppelingen en druk pvc

Kogelkranen bestellen bij Summerrain?

Wij snappen dat er meer komt kijken bij uw installatie. Weet u niet zeker welke onderdelen u het beste kunt aanschaffen voor uw leidingsysteem? Of twijfelt u tussen verschillende onderdelen? Dan kunt u altijd bij ons terecht met uw vragen. Wij geven graag advies over onze verschillende producten. Wij kijken naar uw wensen en geven u advies waarmee u de juiste producten besteld. Op deze manier kunt u vaak de volgende dag al aan de slag met uw installatie. Aarzel niet om ons te mailen op één van de twee e-mailadressen: ermelo@summerrain.nl of naarden@summerrain.nl.

Summerrain heeft ook 2 vestigingen in Ermelo en Naarden. Bel gerust tijdens kantoortijden naar onze vestigingen via 0341-794578 en 035-2008734. Nadat u uw  keuze heeft gemaakt, kunt u de installatiematerialen eenvoudig bestellen. Heeft u uw bestelling voor 19:30 geplaatst? Dan kunt u de volgende dag uw producten ophalen in Ermelo of Naarden.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.