Viega Profipress installatiemateriaal

Item 1-14 van 14 in totaal item(s)

Viega installatiemateriaal heeft veel verschillende types installatiemateriaal. Zo is er de Smartpress lijn, de prestabo lijn en de Profipress lijn. De profipress lijn bestaat uit veel verschillende materialen voor het verbinden van buizen en leidingen. De aansluitingen en koppelingen kunnen gebruikt worden voor diverse pijpinstallaties, leiding installaties en nog veel meer. De koppelingen zijn makkelijk te koppelen met de buizen en zijn gemaakt om voor 99,99% dichtheid te zorgen.  Bij Summerrain hebben wij allerlei soorten en maten Profipress koppelingen in ons assortiment. Bestelt u voor 17u, dan kunt u de volgende dag al aan de slag met uw installatie. Bekijk alle onderdelen van Viega Profipress hierboven!

Profipress installatiemateriaal

De koppelingen en hulpstukken van Profipress zijn uitsluitend gemaakt van koper, brons of silicumbrons. Deze zijn roestvrij en dienen ter afsluiting van de buizen. Hierdoor ontstaan er dus bijna geen lekkages. De koppelingen zijn er in T-stukken, bochten, rechtuit en alle andere vormen die er maar zijn te bedenken. Zo is er altijd wel een koppeling of leiding die precies past bij uw leidingsysteem. Daarnaast kunt u ook kijken bij de Smartpress of Prestabo onderdelen van Viega. Alle drie zijn de systemen in te zetten voor het verbinden van leidingen en buizen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten van 12 tot 63 mm dikte. Bekijk hier al het installatiemateriaal van Viega!

Begin morgen al aan uw installatie

Weet u niet zeker welke koppelingen u het beste kunt aanschaffen voor uw leidingen? Of wilt u meer weten over de Profipress lijn van Viega? Dan helpen wij u graag. Wij geven u dan ook graag vrijblijvend advies over onze diverse producten. Wij geven u advies gebaseerd op uw wensen, zo weet u precies wat u kunt verwachten. Stuur ons gerust een e-mail via: ermelo@summerrain.nl of naarden@summerrain.nl.

Summerrain heeft ook 2 vestigingen in Ermelo en Naarden. U kunt ons bereiken tijdens kantoortijden via 0341-794578 en 035-2008734. Nadat u uw keuze heeft gemaakt, kunt u al uw installatiemateriaal eenvoudig bestellen. Besteld u voor 17:00? Dan is uw product de volgende dag in huis en heeft u uw bestelling nog voor 19.30 geplaatst? Dan kunt u uw producten de volgende dag ophalen in een van onze filialen.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking