Hemelwaterafvoer

Item 1-24 van 28 in totaal item(s)

Hulpstukken voor uw hemelwaterafvoer

Met een hemelwaterafvoer zorgt u ervoor dat het regenwater snel wordt weggevoerd van uw woning. Het is hierbij wel van belang dat u gebruik maakt van de juiste hulpstukken, want dit verkleint de kans op lekkages. Bij Summerrain vindt u dan ook de juiste hulpstukken voor uw afvoersysteem. Wist u dat als u voor 17.00 bestelt, uw product de volgende dag nog in huis is? Bekijk de hulpstukken voor een hemelwaterafvoer hierboven!

Verschillende afmetingen in hulpstukken

Bij Summerrain bieden wij diverse hulpstukken voor uw hemelwaterafvoer. Zo hebben wij onder andere een PVC verlengde hwa mof, hwa afsluitkap, hwa verloopring en een vergaarbak. De hulpstukken hebben tevens diverse afmetingen om er zo voor te zorgen dat u de juiste hulpstuk kunt gebruiken bij de juiste buizen.

Naast PVC hulpstukken hebben wij ook PVC afvoerbuizen in onze webshop beschikbaar. Wij hebben onder andere PVC afvoerbuizen met een glad uiteinde en PVC afvoerbuizen die voorzien zijn van een manchet. Met deze buizen bent u ervan verzekerd dat uw water zo goed mogelijk wordt afgevoerd en voorkomt u lekkages. Bij de PVC afvoerbuizen die voorzien zijn van manchet hebben wij ook speciale PVC hulpstukken voor de manchet die u kunt aanschaffen. 

Hulpstukken voor uw hemelwaterafvoer bestellen?

Weet u niet zeker welke hulpstukken u het beste kunt aanschaffen voor uw hemelwaterafvoer? Of vindt u het lastig om een keuze te maken? Dan helpen wij u graag. Wij geven u dan ook graag vrijblijvend advies over onze diverse producten. Wij geven u advies gebaseerd op uw situatie, zo weet u precies wat u kunt verwachten. U kunt ons dan ook altijd mailen via: ermelo@summerrain.nl of naarden@summerrain.nl.

Onze vestigingen in Ermelo en Naarden kunt u bereiken tijdens kantoortijden via 0341-441744 en 035-6942139. Als u uw keuze al heeft gemaakt, kunt u de hulpstukken voor uw hemelwaterafvoer eenvoudig bestellen. Heeft u uw bestelling voor 19:30 geplaatst? Dan kunt u de volgende dag uw producten ophalen in een van onze filialen.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking