Self-Seal


Heeft u Self Seal installatiemateriaal nodig voor uw waterleidingen? Dan bent u bij Summerrain op het juiste adres. De producten van Self Seal helpen uw bij het verlopen van uw waterleidingen wat ervoor zorgt dat uw tuin, gras(velden), planten, bloemen etc. op de juiste manier water krijgen. U kunt met Self Seal uw beregeningsinstallatie of drinkwaterleiding aanleggen zonder afdichtingsmiddelen. Bekijk hierboven ons assortiment!

Self Seal gasdraadfittingen

De self seal gasdraadfittingen van polypropyleen (pp) aan. Met de Self-Seal pp fittingen bespaart u tijd en materiaal omdat er geen tape of lijm nodig is. Dankzij de ingebouwde o-ring (nbr) is montage mogelijk zonder afdichtingsmiddelen, vandaar de naam Self-Seal. De koppelingen zijn na montage eenvoudig te verdraaien, zonder dat er lekkage optreedt. De Self-Seal gasdraadfitting is bestendig tegen hoge druk en temperatuur. De maximale temperatuur bedraagt 60 °C, de maximale druk bedraagt 8 bar bij een temperatuur van 20 °C. Hoe hoger de druk, des te lager de temperatuur de fittingen aan kunnen, en andersom.
 

Self Seal bestellen bij Summerrain

De Self Seal installatiematerialen zijn hierboven eenvoudig te bestellen. U kunt hiervoor gemakkelijk een account aanmaken! Let er dus wel op dat u de juiste maat aanschaft, zodat uw waterleiding zo soepel mogelijk kan werken.

Zit u met vragen over welke maten u nodig heeft bij uw installatie? Of wilt u advies ontvangen over welke materialen u het beste kunt bestellen? Neem dan vrijblijvend contact op met Summerrain. Wij helpen u zodat u de juiste producten aanschaft. Wij zijn tijdens kantoortijden te bereiken op de volgende twee telefoonnummers: 0341-794578 (Ermelo) en 035-2008734 (Naarden) . U kunt ons ook gerust een mail sturen: ermelo@summerrain.nl of naarden@summerrain.nl. Besteld u voor 17:00? Dan is uw product de volgende dag in huis en heeft u uw bestelling nog voor 19.30 geplaatst? Dan kunt u uw producten de volgende dag ophalen in een van onze filialen.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.