Gastec koppelingen


Bent u van plan om uw gasleidingen te vervangen? Dan is het verstandig om de buizen te koppelen met GASTEC koppelingen. Koppelingen zijn een belangrijk element bij het installeren van leidingsystemen zoals gasleidingen. Zij zorgen ervoor dat de installatiebuizen goed in elkaar overlopen en dat er geen gas verloren ontstaat. Je wilt immers niet dat je leidingen druk of gas verliest onderweg. Summerrain heeft twee soorten GASTEC koppelingen in het assortiment. Bekijk hierboven onze koppelingen!

 

Chromen comfooraansluiting

Alle ANBO koppelingen zijn gemaakt van chroom. Hiermee zijn ze zeer geschikt voor gasslangen. De GASTEC koppelingen zijn voorzien van een speciale knelring. Hiermee kan er verbindingen worden gemaakt met dikwandige en dunwandige buizen. Deze speciale verzinkte koppelingen zijn door de TNO getest en staat garant voor een goede afdichting. De werkdruk is 10 bar bij 15 °C en 6 bar bij 90 °C.

Bij Summerrain hebben wij verschillende aansluitingen beschikbaar. Er zijn GASTEC koppelingen in haakse en rechte vormen. Op deze manier kunt u uw gasslangen op allerlei manier met elkaar verbinden. U kunt ze rechtdoor laten verlopen of in een bocht. Bent u naast koppelingen ook op zoek naar ander installatiemateriaal voor uw gasleidingen? Bekijk hier onze installatiebuizen en montagemateriaal!

 

Voor 17u besteld = morgen aan de slag

Weet u niet zeker welke koppelingen u het beste kunt aanschaffen voor uw gasleidingen? Of wilt u meer weten over wat de chromen comfooraansluiting? Dan helpen wij u graag. Wij geven u dan ook graag vrijblijvend advies over onze diverse producten. Wij geven u advies gebaseerd op uw wensen, zo weet u precies wat u kunt verwachten. Stuur ons gerust een e-mail via: ermelo@summerrain.nl of naarden@summerrain.nl.

Summerrain heeft ook 2 vestigingen in Ermelo en Naarden. U kunt ons bereiken tijdens kantoortijden via 0341-794578 en 035-2008734. Nadat u uw keuze heeft gemaakt, kunt u al uw installatiemateriaal eenvoudig bestellen. Besteld u voor 17:00? Dan is uw product de volgende dag in huis en heeft u uw bestelling nog voor 19.30 geplaatst? Dan kunt u uw producten de volgende dag ophalen in een van onze filialen.

Wildkamp

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking