Drainagebuizen


Drainagebuizen voor uw afvoer

Bent u op zoek naar drainagebuizen voor uw afvoer? Dan bent u bij Summerrain aan het juiste adres. Wij hebben namelijk diverse drainagebuizen op voorraad in ons assortiment. Met deze buizen bent u ervan verzekerd dat u een goed en werkend afvoersysteem heeft. Naast drainagebuizen hebben wij ook hulpstukken voor deze buizen beschikbaar! Wanneer u een bestelling plaatst voor 17.00, dan worden uw producten de volgende dag nog geleverd. Bekijk ons aanbod hierboven. 

Hulpstukken voor drainagebuizen

Wanneer u veel waterplassen heeft in uw tuin is dit natuurlijk niet fijn. Een goede oplossing hiervoor zijn drainagebuizen voor uw afvoer. Hiervoor heeft u enkel drainagebuizen nodig en de juiste hulpstukken. Bij Summerrain hebben wij dan ook diverse drainagebuizen, van geperforeerde buizen tot niet geperforeerde buizen. De drainage hulpstukken variëren van PP klikmof tot PP klik T-stuk. 

Wij hebben ook diverse PVC afvoerbuizen beschikbaar in ons assortiment die voorzien zijn van een manchetverbinding. Wanneer u deze buis aanschaft, die voorzien is van een manchet, is het een goed idee om ook bij deze buis de juiste hulpstukken te bestellen. Bij Summerrain hebben wij dan ook diverse PVC hulpstukken voor de manchet die ervoor zorgen dat de afvoer zo goed mogelijk werkt.

Drainagebuizen bestellen

De drainagebuizen zijn hierboven eenvoudig te bestellen. U kunt hiervoor gemakkelijk een account aanmaken en uw buizen aanschaffen. Let er echter wel op dat u de juiste afmeting aanschaft, zodat uw systeem zo soepel mogelijk kan werken.

Weet u niet zeker welke afmetingen u nodig heeft bij uw afvoersysteem? Of wilt u advies over de drainagebuizen die u het beste kunt bestellen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag vrijblijvend advies zodat u de juiste producten aanschaft.

Wij zijn tijdens kantoortijden te bereiken op twee nummers: 0341-441744 (Ermelo) en 035-6942139 (Naarden) of stuur een mail met uw vraag naar: ermelo@summerrain.nl of naarden@summerrain.nl. Heeft u uw bestelling nog voor 19.30 geplaatst? Dan kunt u uw producten de volgende dag ophalen in een van onze filialen.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.