Klokcomputer voor beregeningssysteem

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Heeft u al een klokcomputer?

Wanneer u een beregeningssysteem heeft aangeschaft is het wel zo fijn dat u hier optimaal van kan genieten. Hoe fijn is het namelijk als uw moestuin, gazon, bloemen etc. automatisch beregend worden om bepaalde tijdstippen? U kunt hiervoor zorgen door een klokcomputer aan te schaffen bij uw beregeningssysteem.

Een klokcomputer maakt het beregenen eenvoudig

Een beregeningssysteem is erg handig om ervoor te zorgen dat uw grond voldoende water binnen krijgt op de juiste plekken. Dit kan nog eenvoudiger worden door een klokcomputer aan te schaffen. Met een klokcomputer kunt er namelijk voor zorgen dat uw grond op verschillende tijdstippen wordt beregend. Dit is de ideale oplossing om zo op het perfecte moment uw grond te voorzien van water. Zo kunt u er met een klokcomputer voor zorgen dat uw planten, bomen, bloemen etc. bijvoorbeeld om 06:00 ’s morgens water krijgen, zonder dat u hier zo vroeg uw bed voor uit hoeft te komen. Hoe fijn is dat?

Naast onze klokcomputers hebben wij ook diverse andere beregeningscomputers. Zo hebben wij computers met wifi, bluetooth en een kraancomputer! Bekijk onze diverse producten in de webshop.

Een klokcomputer bestellen?

Onze klokcomputer kunt u eenvoudig online in onze webshop bestellen. Door een account aan te maken kunt u de gewenste computer en eventueel andere accessoires heel makkelijk toevoegen.

Weet u niet zeker welke klokcomputer u het beste kunt aanschaffen? Of heeft u moeite met het maken van een keuze? Wij geven u graag vrijblijvend advies over onze diverse computers. U kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice. Wij geven u advies gebaseerd op uw situatie, zo weet u precies wat u kunt verwachten. U kunt onze vestigingen in Ermelo en Naarden bereiken tijdens kantoortijden via 0341-441744 en 035-6942139. U mag ons ook altijd mailen.

Als u uw keuze al heeft gemaakt, kunt u de klokcomputer gemakkelijk bestellen. Besteld voor 17:00? Dan is uw product de volgende dag in huis en bestelt u hem nog voor 19:30? Dan ligt uw product de volgende dag om 07:30 klaar in een van onze filialen!

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking