Comap Gas installatiemateriaal


Op zoek naar Comap installatiemateriaal nodig voor uw gasleidingen? Dan bent u bij Summerrain op het goede adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan Comap installatiematerialen voor gasleidingen. Zo hebben wij onder meer buizen en koppelingen in verschillende soorten en maten. Daarnaast hebben wij ook Comap installatiemateriaal voor andere installaties zoals sanitair of verwaming. Comap heeft 4 categorieën: Van multiskin en gas tot aan knelsets. Bekijk hierboven ons assortiment Comap Skinpress gas installatiemateriaal!

Comap Skinpress voor al uw gasleidingen

Bij Summerrain bieden wij verschillende koppelingen en overgangsstukken van Comap Skinnpress installatiematerialen aan. Binnen de Skinpress artikelen zijn er ook hulpstukken die speciaal zijn gemaakt voor gasleidingen. Deze kunt u hierboven vinden. De koppelstukken zijn verkrijgbaar vanaf 16 mm dikte tot een dikte van wel 63 mm. Op deze manier is er altijd een hulpstuk die uw gasleidingen aan elkaar kan koppelen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten van 12 tot 63 mm dikte. Zo is er altijd wel een koppeling die precies past bij uw leidingsysteem. De Skinpress fitting is gemaakt van Polyphenyl Sulfone (PPSU), een technisch materiaal dat een hoge weerstand biedt bij hoge drukken en temperaturen. Het weerstaat een last van 18 kg/ mm² bij een temperatuur van 200°C zonder vervorming! Het assortiment van Summerrain bevat Comap buizen, MultiSKIN, SKINPress en fittingen, deze worden zowel voor nieuwbouw als voor renovatie gebruikt en mogen voor inbouw als voor opbouw dienen.

Eenvoudig bestellen bij Summerrain

Wilt u meer weten over de verschillende onderdelen van Comap? Of twijfelt u tussen verschillende onderdelen? Dan kunt u altijd bij ons terecht met uw vragen. Wij geven graag advies over onze verschillende producten. Wij kijken naar uw wensen en geven u advies waarmee u de juiste producten besteld. Op deze manier kunt u vaak de volgende dag al aan de slag met uw installatie. Aarzel niet om ons te mailen op één van de twee e-mailadressen: ermelo@summerrain.nl of naarden@summerrain.nl.

Summerrain heeft ook 2 vestigingen in Ermelo en Naarden. Bel gerust tijdens kantoortijden naar onze vestigingen via 0341-794578 en 035-2008734. Nadat u uw  keuze heeft gemaakt, kunt u de Comap installatiematerialen eenvoudig bestellen. Heeft u uw bestelling voor 19:30 geplaatst? Dan kunt u de volgende dag uw producten ophalen in Ermelo of Naarden.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking