Kraancomputer voor beregeningssysteem


Kraancomputer kopen bij SummerRain

Op zoek naar een kraamcomputer voor de beregening van uw tuin, moestuin of kas? Dankzij deze computer heeft u complete controle over de beregening, waar u ook bent en wanneer u maar wilt. U bent te allen tijde gegarandeerd van een professionele beregeningscomputer die over geavanceerde functies beschikt en u een zorgeloos watergebruik biedt.

Het resultaat? De gewassen groeien uitstekend dankzij de beregening en uw gras ligt er altijd mooi bij, ook op de momenten waarop de natuur het even laat afweten. Het gaat immers om zo veel meer dan water geven alleen. Bekijk ons aanbod aan verschillende beregeningscomputers en plaats een bestelling in de webshop.

Hoe werkt een kraancomputer?

In ons aanbod kunt u kiezen voor een kraancomputer van het merk Amico. Dit apparaat wordt ook wel een beregeningscomputer genoemd en zorgt ervoor dat de grond altijd over een goede bevochtigingsgraad beschikt. En dat geheel automatisch. Het enige waar u omkijken naar heeft is het instellen van de computer. U vult de gewenste starttijden is en de computer stuurt de gehele beregeningsinstallatie aan.

Voldoende water

Het grootste voordeel dat een kraancomputer biedt is dat de grond te allen tijde genoeg vocht toegediend krijgt, doordat de computer eenvoudig instelbaar is. De bloemen en planten groeien dankzij de beregening beter en het gras is een stuk groener. U kunt het gehele jaar door de kwaliteit van diverse velden en andere soorten begroeiing, waarborgen. Daarnaast bespaart u ook een hoop water, kostbare tijd en energie.

Beregeningscomputer van Amico

In ons assortiment vindt u kwalitatieve beregeningscomputers of kraancomputers van het merk Amico. Hierbij kunt u denken aan een kraancomputer met een accu, of juist een computer die op batterijen werkt. Bovendien kunnen sommige van de computers uit ons assortiment ook meerdere zones beregenen.

In ons assortiment treft u:

Daarnaast vindt u in ons assortiment ook een PP knel koppeling met binnendraad. Dit accessoire maakt het mogelijk om een overgang te maken tussen de computer en de slang/druppelslang.

Bestel een kraancomputer bij SummerRain

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan kraancomputers en bijpassende accessoires zoals een binnendraad koppeling en doe het product naar wens in de winkelwagen. Wanneer u advies wenst bij het kiezen van de juiste beregeningscomputer en bijpassende accessoires kunt u altijd contact opnemen met een medewerker van de klantenservice.

Onze medewerkers staan graag voor u klaar met deskundig advies. U kunt telefonisch contact opnemen met de klantenservice of een van de twee vestigingen per mail benaderen. Dan komen we zo snel mogelijk bij u terug met een passend advies.

Summerrain

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.