Viega Smart Press installatiemateriaal


Viega installatiemateriaal heeft veel verschillende types installatiemateriaal. Zo is er de profipress lijn, de prestabo lijn en de Smartpress lijn. De Smartpress lijn bestaat uit veel verschillende materialen. Zo zijn er leidingen te bestellen voor warm en koud water. De bijbehorende koppelingen en materialen zijn inzetbaar voor meerdere installaties, maar worden het meeste gebruikt voor verwarmingsinstallaties. De koppeling zijn eenvoudig vast te maken aan de Smartpress buizen en zorgen voor ultieme dichtheid van uw installatie. Bij Summerrain hebben wij allerlei soorten en maten Smartpress buizen, koppelingen en hulpstukken in ons assortiment. Bent u eruit welke materialen of onderdelen u wilt bestellen en bestelt u voor 17u, dan heeft u de volgende dag al uw onderdelen in huis, zodat u meteen kan beginnen met uw installatie. Bekijk snel ons assortiment van Viega Smartpress hierboven!

Verschillende soorten en maten

Bij Summerrain bieden wij verschillende buizen, koppelingen en overgangsstukken van Viega Smartpress aan. Het systeem wordt veelal gebruikt voor waterleidingen. De buizen zijn gemaakt voor warm en koud water. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten van 15 tot 50 meter lang. Zo is er altijd wel een buis die precies past bij uw installatie. Viega installatiematerialen zijn verkrijgbaar in 3 verschillende categorieën: ProfipressSmart press en Prestabo.

Eenvoudig bestellen bij Summerrain

Weet u niet zeker welke onderdelen u het beste kunt aanschaffen voor uw leidingsysteem? Of twijfelt u tussen verschillende onderdelen? Dan kunt u altijd bij ons terecht met uw vragen. Wij geven graag advies over onze verschillende producten. Wij kijken naar uw wensen en geven u advies waarmee u de juiste producten besteld. Op deze manier kunt u vaak de volgende dag al aan de slag met uw installatie. Aarzel niet om ons te mailen op één van de twee e-mailadressen: ermelo@summerrain.nl of naarden@summerrain.nl.

Summerrain heeft ook 2 vestigingen in Ermelo en Naarden. Bel gerust tijdens kantoortijden naar ozne vestigingen via 0341-794578 en 035-2008734. Nadat u uw  keuze heeft gemaakt, kunt u de Viega installatiematerialen eenvoudig bestellen. Heeft u uw bestelling voor 19:30 geplaatst? Dan kunt u de volgende dag uw producten ophalen in Ermelo of Naarden.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking