Beregeningsleidingen


Beregeningsleidingen voor uw beregeningssysteem

Wist u dat beregeningsleidingen een belangrijk onderdeel zijn van een beregeningssysteem? Zonder deze leidingen wordt het water namelijk niet goed afgevoerd naar de juiste plekken. Heeft u een leiding nodig voor uw beregeningssysteem? Bij Summerrain hebben wij diverse leidingen die u via koppelstukken kunt bevestigen aan uw systeem. U kunt ze eenvoudig online bestellen. Besteld voor 17:00? Dan is uw product de volgende dag in huis!

Een beregeningsinstallatie

Via een beregeningsinstallatie kunt u ervoor zorgen dat bijvoorbeeld uw tuin het hele jaar voorzien is van water, zonder dat u dit zelf hoeft te doen. Zo kunt u met een gerust hart een weekend weg en ziet uw gazon er altijd stralend uit, ook tijdens het droogseizoen. Een belangrijk onderdeel van het beregeningssysteem zijn de leidingen. Deze zijn essentieel om het water op de juiste plekken te krijgen. Het fijne aan dit systeem is dat u vrijwel niets ziet van de leidingen, omdat deze voor een groot deel ondergronds liggen.

Wanneer u leidingen wilt aanschaffen is het belangrijk om de juiste diameter te kiezen. Als u niet de juiste diameter kiest functioneert de leiding wellicht niet zoals deze zou moeten. In onze webshop hebben wij verschillende afmetingen waar u uit kunt kiezen. Zo hebben wij leidingen met een doorsnede van 5 mm en van 15 mm. Deze zijn te verkrijgen in een lengte van 20 meter. U kunt in onze webshop ook terecht voor verschillende hulpstukken.

Vragen over onze leidingen?

Zoals u heeft kunnen lezen zijn de leidingen een cruciaal onderdeel van uw beregeningssysteem. Hiermee gaat het water naar de juiste plekken en de leidingen liggen niet in de weg omdat deze voor een groot deel ondergronds zullen zitten.

Twijfelt u over welke afmetingen u nodig heeft of weet u niet zeker welke leiding u het beste kunt aanschaffen? Bij Summerrain helpen wij u graag bij uw keuze. Wij geven u vrijblijvend advies over onze diverse leidingen en wat u hierbij kunt verwachten. U kunt contact opnemen met onze klantenservice. U kunt onze vestigingen in Ermelo en Naarden bereiken tijdens kantoortijden via 0341-441744 en 035-6942139.

Als u uw keuze al heeft gemaakt, kunt u de leiding gemakkelijk online bestellen. U kunt eenvoudig een account aanmaken en het product aanschaffen.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.