Beregeningssproeiers

Item 1-15 van 15 in totaal item(s)

Waarom kiezen voor een beregeningssproeier

Sproeiers voor beregening gezocht? Wij bieden diverse soorten sproeiers aan: pop-up sproeiers en micro sproeiers. Zowel voor tuinen, gazons en sportvelden als kassen, landbouw en weilanden zijn onze sproeiers geschikt. Bestellen gaat snel en eenvoudig via onze webshop.

Door middel van beregening krijgen uw gras(velden), planten, bloemen en gewassen voldoende water, ook ten tijde van het droogseizoen. Beregening betekent dan ook: het kunstmatig bewateren van een oppervlakte. Onderdeel van een beregeningssysteem zijn de sproeiers. Met behulp van leidingen, pompen, een druppelslang en een beregeningsautomaat werken de sproeiers geheel bestuurbaar en naar wens.

Tuinen, gazon, gewassen, sportvelden en akkers worden het hele jaar door voorzien van voldoende water dankzij onze sproeiers voor beregening.

Er zijn verschillende soorten beregening sproeiers te koop. Welke sproeier voor uw situatie de juiste is, valt soms lastig te beoordelen. Wij geven u hierover graag advies. U mag ons bellen op 0341-441744 of 035-6942139.

Pop-up en micro sproeiers

Een van de meest bekende sproeiers is de pop-up sproeier. Deze is eenvoudig instelbaar en popt op uit de grond als de sproeier in gebruik is. Bij waterdruk wordt de sproeibuis namelijk naar boven geduwd. Als de besproeiing is voltooid, zal de sproeier weer in de grond zakken.

Wat de naam al doet vermoeden zijn micro sproeiers kleiner dan andere sproeiers. Ook gebruiken ze een andere manier van water geven. De besproeiing gaat langzaam, maar het water komt wel direct terecht bij de wortel. Dat zorgt weer voor een goed verzadigde grond en voorkomt ook plassen. Bovendien kan het water niet weglopen, omdat het in kleine hoeveelheden wordt toegediend.

Van beregeningspomp tot tyleenslang

In onze webshop vindt u de beregeningsonderdelen die u nodig heeft. Van tyleenslang, beregeningspomp en druppelslang tot aan hydrofoorpomp, leidingen en andere pompen. Een beregeningssysteem kan bestuurd worden via een beregeningscomputer. Met deze computer kunt u automatische starttijden instellen. Ideaal voor landbouwbedrijven of sportverenigingen die zelf een beregeningsinstallatie willen aansluiten.

Sproeiers voor beregening kopen bij SummerRain

Diverse sproeiers voor beregening bestelt u snel en gemakkelijk in onze webshop. Maak een account aan en voeg de gewenste sproeier en accessoires toe.

Wilt u graag advies ontvangen over een van onze producten? U kunt dan contact opnemen met onze klantenservice. Wij geven u graag advies gebaseerd op uw situatie. Onze vestigingen in Ermelo en Naarden zijn tijdens kantoortijden bereikbaar via 0341-441744 en 035-6942139.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking