Infiltratiesystemen

Item 1-14 van 14 in totaal item(s)

Infiltratiesystemen voor een goede doorvoer

Om ervoor te zorgen dat de doorvoer van uw water in de grond goed verloopt, kunt u infiltratiesystemen aanschaffen. Wanneer uw grond namelijk veel water moet verwerken helpt dit systeem met het gelijkmatig opnemen van het water. Een infiltratiesysteem vangt het water op en geeft dit dan op een ander moment weer aan uw grond. Op deze manier heeft u geen last van grote waterplassen in bijvoorbeeld uw tuin!

De werking van een infiltratiesysteem

Met een infiltratiesysteem zorgt u er dus voor dat het regenwater van een hard oppervlak in de bodem wordt gebracht. Dit kan gedaan worden bij onder andere een terras, dak, straat of oprit. Een groot voordeel van een infiltratiesysteem is dat het regenwater niet wordt afgevoerd door een riool, maar dat het wordt toegevoegd aan uw grond. Op deze manier voorkomt u verdroging.

Bij ons in de webshop vindt u naast ons infiltratiesysteem ook andere diverse producten voor uw afvoer. Zo hebben wij PVC afvoerbuizenhulpstukken voor uw hemelwaterafvoerdrainagebuizen en nog veel meer. Bekijk onze producten en als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen!

Infiltratiesysteem aanschaffen

Onze infiltratiesystemen kunt u hierboven eenvoudig bestellen. Door een account aan te maken kunt u de gewenste producten toevoegen.

Weet u niet zeker welke infiltratiesysteem u nodig heeft of vindt u het lastig om een keuze te maken? Dan helpen wij u graag. Wij geven u dan ook graag vrijblijvend advies over onze diverse producten. U kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice. Wij geven u advies gebaseerd op uw situatie, zo weet u precies wat u kunt verwachten. U kunt onze vestigingen in Ermelo en Naarden bereiken tijdens kantoortijden via 0341-441744 en 035-6942139. U kunt ook altijd een e-mail sturen naar: ermelo@summerrain.nl.

Besteld voor 17:00? Dan is uw product de volgende dag in huis! Heeft u uw bestelling voor 19:30 geplaatst? Dan kunt u de volgende dag uw producten ophalen in een van onze filialen.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.