Dompelpompen


Heeft u al een dompelpomp?

Heeft u al een beregeningssysteem, maar nog geen dompelpomp? Dan kunt u deze eenvoudig aanschaffen in onze webshop. Met een dompelpomp zorgt u ervoor dat uw bloemen, gras(velden), moestuin etc. op de juiste manier water krijgen. Het haalt overtollig water namelijk weg. Bij Summerrain hebben wij dan ook diverse dompelpompen die u simpel online kunt bestellen.

Wat doet een dompelpomp?

Een dompelpomp, ook wel een klokpomp genoemd, wordt gebruikt om overtollig water weg te pompen. Deze pomp wordt dan ook helemaal in de te verpompen vloeistof geplaatst. Dit zorgt ervoor dat uw beregeningssysteem zo optimaal mogelijk werkt. Onze dompelpompen hebben een elektrische aansluiting.

Naast dompelpompen hebben wij ook de LEO pomp. Deze pomp is zelf aanzuigend en centrifugaal. Deze is ook geschikt voor beregeningssystemen. Het is echter wel belangrijk dat u de juiste pomp kiest voor uw systeem. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat de beregening van uw grond zo goed mogelijk verloopt. U kunt de LEO pomp gemakkelijk bekijken en bestellen in onze webshop.

Een dompelpomp aanschaffen

Onze dompelpompen kunt u eenvoudig online in onze webshop bestellen. Door een account aan te maken kunt u de gewenste pomp en eventueel andere accessoires die u bent tegengekomen heel makkelijk toevoegen aan uw winkelmand.

Weet u niet zeker welke dompelpomp u het beste kunt aanschaffen? Of heeft u moeite met het maken van een keuze? Wij geven u graag vrijblijvend advies over onze diverse pompen. U kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice. Wij geven u advies gebaseerd op uw situatie, zo weet u precies wat u kunt verwachten. U kunt onze vestigingen in Ermelo en Naarden bereiken tijdens kantoortijden via 0341-441744 en 035-6942139. U mag ons ook altijd mailen.

Wanneer u uw keuze al heeft gemaakt, kunt u de dompelpomp eenvoudig aanschaffen. Besteld voor 17:00? Dan is uw product de volgende dag in huis en plaatst u uw bestelling nog voor 19:30? Dan ligt uw product de volgende dag om 07:30 klaar in een van onze filialen!

Summerrain

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.