Druppelaars voor beregeningssysteem


Op zoek naar een druppelaar?

Bent u op zoek naar een druppelaar voor beregening? Dan bent u bij Summerrain aan het juiste adres. Wij hebben diverse druppelaars in ons assortiment. Met een druppelaar wordt het voedingswater bij de planten gedoseerd. Het water komt direct in de juiste hoeveelheid op de goede plek bij de planten. Dit is dan ook ideaal voor bijvoorbeeld een moestuin. De druppelaars die wij aanbieden zijn geschikt voor zowel tuinen, gazons, sportvelden, kassen, landbouw en weilanden.Waarom beregening via een druppelaar?

Waarom beregening via een druppelaar?

Door middel van een druppelaar worden uw planten, bloemen en gras(velden) voorzien van de juiste hoeveelheid water. Dit gebeurt ook wanneer het droogseizoen aanbreekt. U beregend kunstmatig de oppervlaktes met water. Via een druppelaar of druppelslang werken de sproeiers geheel naar wens. U kunt ze hiermee dan ook zelf besturen.

De druppelaars zijn onderdeel van het beregeningssysteem. Zo kunt u bijvoorbeeld een druppelslang bevestigen aan de micro sproeierspop-up sproeiers  en zijn er nog verschillende hulpstukken om de druppelaars aan te bevestigen. Via een beregeningscomputer kunt u het beregeningssysteem besturen. Hierdoor kunt u starttijden instellen. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld sportverenigingen of landbouwbedrijven.

Druppelaars aanschaffen

De diverse druppelaars voor beregening kunt u eenvoudig online in onze webshop bestellen. Door een account aan te maken kunt u de gewenste druppelaar en eventueel andere accessoires toevoegen.

Weet u niet zeker welke druppelaar u nodig heeft of vindt u het lastig om een keuze te maken? Dan helpen wij u graag. Wij geven u dan ook graag vrijblijvend advies over onze diverse producten. U kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice. Wij geven u advies gebaseerd op uw situatie, zo weet u precies wat u kunt verwachten. U kunt onze vestigingen in Ermelo en Naarden bereiken tijdens kantoortijden via 0341-441744 en 035-6942139. U kunt ook altijd een e-mail sturen naar: ermelo@summerrain.nl.

Als u uw keuze al heeft gemaakt, kunt u de druppelaar gemakkelijk online bestellen. Besteld voor 17:00? Dan is uw product de volgende dag in huis!

Summerrain

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking