Messing draadfitting


Leidingen die worden weggewerkt in de muur of op plekken waar je niet goed bij kunt komen, moeten met soldeerfittingen worden verbonden. Draadfittingen worden gebruikt om twee onderdelen aan elkaar te bevestigen, zonder dat ze één geheel worden. Ze worden gebruikt voor allerlei leidingsystemen voor lucht, water of gas. Bij Summerrain hebben wij een groot assortiment messing draadfittingen voor uw installatie.

Kies de juiste maat draadfitting

Een leidingssyteem zit vaak complex in elkaar. Dan is het lastig om de juiste soort en maat draadfitting te kiezen. Bij Summerrain hebben wij verschillende draadfittingen beschikbaar om uw leidingen met elkaar te verbinden. Onze draadfittingen zijn van messing en zijn perfect voor het verbinden van elk soort type buis. In ons assortiment bieden wij alle varianten aan, in verschillende materialen. Zo hebben wij draadfitting dubbele nippen, T-stukken en knieën. Zo is er altijd een draadfitting die u zoekt. Naast messing draadfitting hebben wij nog veel meer installatiemateriaal.
 

Draadfittingen bestellen bij Summerrain

De draadfittingen zijn hierboven eenvoudig te bestellen. U kunt hiervoor gemakkelijk een account aanmaken! Let er dus wel op dat u de juiste soort en maat aanschaft, zodat uw buizen goed met elkaar worden verbonden. Je wilt immers niet dat de dichtheid niet goed is of dat er lekkage ontstaat.

Zit u met vragen over welke messing draadfitting het beste bij uw installatie past? Of wilt u advies ontvangen over welke materialen u het beste kunt bestellen voor uw installatie? Neem dan vrijblijvend contact op met Summerrain en wij geven u advies gebaseerd op uw wensen en behoeften. Zo bestelt u alleen de producten die u nodig heeft. Bel op een van deze nummers:  0341-794578 (Ermelo) en 035-2008734 (Naarden)  of stuur een mail naar: ermelo@summerrain.nl of naarden@summerrain.nl. Besteld u voor 17:00? Dan is uw product de volgende dag in huis en heeft u uw bestelling nog voor 19.30 geplaatst? Dan kunt u uw producten de volgende dag ophalen in een van onze filialen.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.