PVC hulpstukken lijm

Item 1-24 van 35 in totaal item(s)

PVC hulpstukken geschikt voor lijm

Wanneer u uw riolering wilt aanpassen, splitsen of verlengen is het van belang dat u hier de juiste hulpstukken voor gebruikt. Bij Summerrain hebben wij dan ook diverse hulpstukken voor uw afvoersysteem, die ervoor zorgen dat het overtollige water zo soepel mogelijk wordt afgevoerd. Zo hebben wij ook PVC lijm hulpstukken. Bekijk ons gehele assortiment hierboven!

PVC hulpstukken voor lijm

De PVC hulpstukken die wij beschikbaar hebben zijn, met behulp van onze speciale lijm, eenvoudig aan te sluiten aan elkaar. Op de uiteindes kan namelijk heel eenvoudig lijm worden aangebracht en op deze manier kunt u de stukken eenvoudig aan elkaar vastmaken. Onze lijm hulpstukken variëren van een PVC bocht tot een PVC T-stuk. Tevens zijn ze beschikbaar in de kleuren grijs, wit en zwart.

Naast onze PVC hulpstukken die geschikt zijn voor lijm hebben wij ook diverse PVC hulpstukken die voorzien zijn van een aangevormde manchet. Deze hulpstukken kunt u ook gebruiken bij de aanleg van uw hemelwaterafvoer. Bekijk gerust al onze rioleringsbuizen en afvoerhulpstukken

Vragen over onze PVC hulpstukken voor lijm?

De PVC hulpstukken geschikt voor lijm zijn hierboven eenvoudig te bestellen. U kunt hiervoor gemakkelijk een account aanmaken! Let wel op dat u de juiste afmeting aanschaft, zodat uw afvoer op de juiste manier water afvoert. Weet u niet zeker welke hulpstukken u nodig heeft voor uw afvoersysteem? Of wilt u advies over de PVC hulpstukken die u het beste kunt bestellen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag vrijblijvend advies.

Tijdens kantoortijden zijn wij te bereiken op twee nummers: 0341-441744 (Ermelo) en 035-6942139 (Naarden) of stuur een mail met uw vraag naar: ermelo@summerrain.nl of naarden@summerrain.nl. Besteld u voor 17:00? Dan is uw product de volgende dag in huis en heeft u uw bestelling nog voor 19.30 geplaatst? Dan kunt u uw producten de volgende dag ophalen in een van onze filialen.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking