Druppelslangen


Een druppelslang voor uw beregeningssysteem

Heeft u al gedacht aan een druppelslang voor de beregening? Dit maakt uw beregeningssysteem compleet. Bij Summerrain bieden wij dan ook diverse slangen aan. Deze druppelslangen, ook wel beregeningsslangen, zorgen ervoor dat het water op de juiste manier terecht komt bij uw grond. Onze slangen zijn geschikt voor: tuinen, sportvelden, gazons, landbouw, weilanden en kassen.

Waarom een druppelslang

Door middel van een druppelslang worden uw bloemen, planten en gras(velden) voorzien van de juiste hoeveelheid water. Dit wordt ook gedaan wanneer het droogseizoen aanbreekt. U beregent namelijk kunstmatig de oppervlaktes met water. Via een druppelslang of een druppelaar werken de sproeiers geheel naar wens. Hierdoor kunt u uw beregeningssysteem gemakkelijk besturen met een beregeningscomputer. U stelt eenvoudig een starttijd in waardoor uw grond automatisch wordt beregend.

De druppelslangen zijn te verkrijgen in diverse afmetingen. Wij hebben slangen van 25, 50 en 100 meter. U kunt uw bestelling compleet maken door een bijbehorende buishouder, grondpen of een van onze koppelingen aan te schaffen. Bekijk deze producten gerust in onze webshop!

Beregeningsslang aanschaffen

De diverse beregeningsslangen kunt u eenvoudig online in onze webshop bestellen. Door een account aan te maken kunt u de gewenste slang en eventueel andere accessoires toevoegen.

Weet u niet zeker welke druppelslang u nodig heeft of vindt u het lastig om een keuze te maken? Dan helpen wij u graag. Wij geven u dan ook graag vrijblijvend advies over onze diverse producten. U kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice. Wij geven u advies gebaseerd op uw situatie, zo weet u precies wat u kunt verwachten. U kunt onze vestigingen in Ermelo en Naarden bereiken tijdens kantoortijden via 0341-441744 en 035-6942139. U kunt ook altijd een e-mail sturen naar: ermelo@summerrain.nl.

Als u uw keuze al heeft gemaakt, kunt u de druppelslang gemakkelijk bestellen. Voor 17:00 besteld, betekent de volgende dag in huis en heeft u uw bestelling voor 19:30 geplaatst? Dan kunt u de volgende dag uw producten ophalen in een van onze filialen.

Summerrain

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking