Bluetooth beregeningscomputer


Uw beregeningssysteem besturen via bluetooth

Wist u dat u uw beregeningssysteem eenvoudig kunt besturen via een beregeningscomputer met bluetooth? U kunt het systeem hierdoor simpelweg besturen via uw tablet of smartphone. Dit is ideaal wanneer u gemakkelijk invloed wilt hebben op het beregeningsproces. Bekijk onze beregeningscomputer met bluetooth in onze webshop!

Waarom kiezen voor bluetooth

Wanneer u rustig thuis op de bank zit en u ziet dat uw tuin en/of bloemen buiten water moeten krijgen, is het fijn om dit lekker vanaf uw bank te kunnen doen. Hier komt een beregeningscomputer met bluetooth mooi van pas. Deze is namelijk eenvoudig te besturen. Door middel van uw smartphone of tablet bestuurt u de computer. Dit is dus ideaal wanneer u gemakkelijk invloed wil hebben op het kunstmatig bewateren van een oppervlakte, zonder dat u steeds naar de beregeningscomputer hoeft te lopen. Het programmeren gaat ook gemakkelijk via uw tablet of smartphone. De bluetooth heeft een bereik tot wel 10 meter afstand van de kleppendoos.

Naast bluetooth hebben wij ook beregeningscomputers met wifi, een klokcomputer en een kraancomputer! Bekijk onze diverse producten in de webshop.

Een beregeningscomputer met bluetooth aanschaffen

Onze beregeningscomputer met bluetooth kunt u eenvoudig online in onze webshop bestellen. Door een account aan te maken kunt u de gewenste computer en eventueel andere accessoires toevoegen.

Weet u niet zeker welke beregeningscomputer u nodig heeft of vindt u het lastig om een keuze te maken? Dan helpen wij u graag. Wij geven u dan ook graag vrijblijvend advies over onze diverse computers. U kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice. Wij geven u advies gebaseerd op uw situatie, zo weet u precies wat u kunt verwachten. U kunt onze vestigingen in Ermelo en Naarden bereiken tijdens kantoortijden via 0341-441744 en 035-6942139. U kunt ook altijd een e-mail sturen naar: ermelo@summerrain.nl.

Als u uw keuze al heeft gemaakt, kunt u de beregeningscomputer met bluetooth gemakkelijk online bestellen. Besteld voor 17:00? Dan is uw product de volgende dag in huis! Heeft u uw bestelling voor 19:30 geplaatst? Dan kunt u de volgende dag uw producten ophalen in een van onze filialen.

Summerrain

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.