Buitenkraan


Wil je een buitenkraan plaatsen om de tuin te sproeien of je auto te wassen? Dan kunt u bij Summerrain uw buitenkraan bestellen. Een buitenkraan is een goede toevoeging aan uw huis. Het zorgt ervoor dat je nooit meer een lange tuinslang door je huis hoeft te rollen of met emmers water hoeft te lopen. Een buitenkraan wordt daarom ook wel een tapkraan genoemd, omdat je eenvoudig water kan tappen vanuit je voor- of achtertuin. Bekijk hierboven onze buitenkraan inclusief bedieningssleutel.

Stappenplan om buitenkranen te installeren

  1. De locatie van de buitenkraan bepalen: Hou de buitenleiding zo kort mogelijk, zodat de buitenkraan niet kan bevriezen in de winter.
  2. Bereken het aantal buizen en bochten: Kijk hoeveel u nodig heeft voor het installeren van een buitenkraan. Bekijk hier onze buizen, koppelingen en installatiematerialen.
  3. Bevestig de buitenkraan aan de muur door buiten een gat te boren. Breng een muurplaat aan en schroef deze vast in de muur.
  4. Sluit de buitenkraan aan op de muurplaat en controleer of er geen lekkages zijn.
  5. Monteer een buitenkraan minimaal 50 cm boven de grond en boven het aansluitpunt op de bestaande leiding. Om bevriezing te voorkomen kan je zo de leiding in de winter aftappen.Bestel uw buitenkraan online bij Summerrain?

Weet u niet zeker welke onderdelen u het beste kunt aanschaffen voor uw buitenkraan? Of twijfelt u tussen verschillende onderdelen? Dan kunt u altijd bij ons terecht met uw vragen. Wij geven graag advies over onze verschillende producten. Wij kijken naar uw wensen en geven u advies waarmee u de juiste producten besteld. Op deze manier kunt u vaak de volgende dag al aan de slag met uw installatie. Aarzel niet om ons te mailen op één van de twee e-mailadressen: ermelo@summerrain.nl of naarden@summerrain.nl.

Summerrain heeft ook 2 vestigingen in Ermelo en Naarden. Bel gerust tijdens kantoortijden naar onze vestigingen via 0341-794578 en 035-2008734. Nadat u uw  keuze heeft gemaakt, kunt u de installatiematerialen eenvoudig bestellen. Heeft u uw bestelling voor 19:30 geplaatst? Dan kunt u de volgende dag uw producten ophalen in Ermelo of Naarden.

Wildkamp

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.