LEO pompen


Heeft u al een LEO pomp?

Heeft u al een beregeningssysteem, maar nog geen pomp? Dan kunt u deze eenvoudig aanschaffen in onze webshop. De LEO pomp is een handige zelf aanzuigende pomp die ervoor zorgt dat uw bloemen, gras(velden), moestuin etc. op de juiste manier water krijgen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw systeem goed werkt. Bij Summerrain hebben wij dan ook diverse LEO pompen die u simpel online kunt bestellen. Bekijk het volledige assortiment hierboven!

De LEO pomp

De LEO pomp is zelf aanzuigend en centrifugaal. Deze is geschikt voor uw beregeningssysteem. Het is echter wel belangrijk dat u de juiste pomp kiest voor uw systeem. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat de beregening van uw grond zo goed mogelijk verloopt. U kunt de LEO pomp gemakkelijk bestellen in onze webshop.

Naast LEO pompen hebben wij ook de dompelpompen. De dompelpomp, ook wel een klokpomp genoemd, wordt gebruikt om overtollig water weg te pompen. Deze pomp wordt dan ook helemaal in de te verpompen vloeistof geplaatst. Dit zorgt ervoor dat uw beregeningssysteem zo optimaal mogelijk werkt. Onze dompelpompen hebben een elektrische aansluiting.

LEO pomp aanschaffen

De diverse pompen voor beregening kunt u eenvoudig online in onze webshop bestellen. Door een account aan te maken kunt u de gewenste LEO pomp eenvoudig aanschaffen.

Weet u niet zeker welke pomp u nodig heeft of vindt u het lastig om een keuze te maken? Dan geven wij u graag vrijblijvend advies over onze diverse producten. U kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice. Wij geven u advies gebaseerd op uw situatie, zo weet u precies wat u kunt verwachten. U kunt onze kantoren in Ermelo en Naarden bereiken tijdens kantoortijden door te bellen naar 0341-441744 of 035-6942139. U kunt ook altijd een e-mail sturen naar: ermelo@summerrain.nl.

Als u uw keuze al heeft gemaakt, kunt u de LEO pomp gemakkelijk online bestellen. Besteld voor 17:00? Dan is uw product de volgende dag in huis! Heeft u uw bestelling voor 19:30 geplaatst? Dan kunt u de volgende dag uw producten ophalen in een van onze filialen.

Summerrain

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.