Beregeningscomputers

Item 1-24 van 34 in totaal item(s)

Een beregeningscomputer neemt werk uit handen

Met een beregeningscomputer wordt beregening een peulenschil. Na het instellen van de gewenste starttijden hoeft niemand meer om te kijken naar het proces. Dit gaat geheel automatisch en neemt absoluut een hoop werk uit handen. Klinkt dit ideaal voor uw situatie? Bestel dan makkelijk en snel een eigen beregeningscomputer bij SummerRain. Maak een account aan en kies bijvoorbeeld voor een nieuw model met wifi en zone beregening.

Voor geautomatiseerde beregening is een beregeningscomputer nodig. SummerRain verkoopt beregeningscomputers aan particulieren en bedrijven die zelf een beregeningsinstallatie willen aansluiten. In deze webshop vindt u alles wat u nodig heeft om een geautomatiseerde beregeningsinstallatie toe te passen op gewassen, sportvelden, in kassen of in eigen tuin.

Wij bieden verschillende soorten beregeningscomputers:

Hoe werkt beregening via een beregeningscomputer?

Beregenen is het kunstmatig toevoeren van water als aanvulling op de natuurlijke regenval of in plaats van regen op plekken waar geen regenval is (zoals in een kas). Het is ook een methode om te voorkomen dat nachtvorst de bloesem van fruitbomen beschadigt. Dit gebeurt met behulp van een sproeier of waterkanon. Dankzij beregeningscomputers kan dit proces een aantal keren per dag geheel geautomatiseerd verlopen. Dit werkt via een tijdsschakelaar ingebouwd in de computer.

Veelal is de beregeningscomputer verbonden met wifi en kunnen één of meerdere stations digitaal aangestuurd worden, eventueel via een app. Zo kunt u indoor alles regelen en instellen en buiten of in de kas verloopt alles naar wens. Na het aansluiten van het kastje zijn stations aan elkaar te koppelen of bewust apart te bedienen.

Welk type computer kiezen?

Er zijn een aantal factoren om rekening mee te houden voor een slimme computerkeuze. Is een model met wifi bijvoorbeeld vereist en wel zo handig? Dat scheelt namelijk een hoop lopen en maakt het mogelijk om het systeem op afstand of via een smartphone te besturen.

Wordt de computer daarnaast indoor of outdoor gebruikt? Kies dan voor waterdicht of een model op afstand met wifi. Zijn er meerdere stations nodig of kunt u alles aansluiten op één computer? Voor diverse gewassen verdeeld over een groot oppervlak kunnen meerdere stations per zone ideaal zijn, maar er kan ook een model toegepast worden die 2 zones tegelijk kan regelen met verschillende starttijd en lengte.

Bedenk dat de beregeningscomputer vooral belangrijk is voor het al dan niet op opstand en via wifi besturen van het bewateringsproces, evenals de gewenste tijden en herhalingen per dag. De manier waarop water wordt toegediend, ligt bij het gebruik van diverse sproeiers en slangen. SummerRain is tevens groothandel in beregeningsaccessoires.

Assortiment beregeningsinstallatie

Beregeningscomputers komen in vele soorten en maten. Het assortiment bevat dan ook computers uit diverse prijsklassen. Een beregeningscomputer hoeft daarom zeker geen vermogen te kosten. Natuurlijk valt er te investeren in een duurder model die veelal toch wel een langere levensduur en kwaliteit heeft, maar het is vooral belangrijk dat nagegaan wordt welk type kraancomputer past bij de situatie, zoals eerder toegelicht.

SummerRain biedt computers voor beregenen aan van de volgende grote merken:

  • Rainbird
  • Amico
  • K-Rain
  • Rain IT

Advies gewenst over beregeningscomputers voor diverse toepassingen en het aansluiten ervan? Laat het gerust weten en neem contact op met onze klantenservice voor advies en vragen over de voorraad. Al eerder iets besteld en een account aangemaakt? In uw account kunt u tevens de bestelgeschiedenis bekijken.

Bespaar water

Zelf een beregeningsplan maken is zeker mogelijk. Zeker in eigen tuin of als agrariër met ervaring. De omgeving en het doel zijn u bekend en SummerRain beschikt over de benodigde computer en andere producten voor het aanleggen van een nieuw bewateringssysteem. Door correct een nieuw systeem aan te leggen, kan er jaren genoten worden van onbezorgd bewateren. Daarmee wordt een hoop tijd, moeite en vooral ook kostbaar water bespaard.

Over SummerRain

Summerrain is in 1994 opgericht en is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende groothandels op het gebied van beregening. De innovatie, ontwikkeling en productie van de beregeningssystemen vindt in volledig eigen beheer plaats. Daarmee is SummerRain in staat nieuwe ontwikkelingen en behoeften van opdrachtgevers op korte termijn in de productie door te voeren. Eenvoud in de toepassing en de kwaliteit zijn de kenmerkende eigenschappen van de systemen en leidraad bij de innovatie.

SummerRain houdt zich als specialist in beregening bezig met het verstrekken en leveren van onderdelen van zowel geavanceerde beregeningsinstallaties als meer simpele sproeisystemen voor particulieren.

Beregeningscomputer bestellen

Om een beregeningscomputer te bestellen, dienen de gewenste producten aan de winkelmand toegevoegd te worden. Advies nodig bij het selecteren van de juiste beregeningscomputer en accessoires voor de gewenste toepassing? Neem dan gerust contact op met de klantenservice, SummerRain adviseert u graag! U kunt ons bereiken via de telefonische klantenservice of een mail sturen naar een van de twee vestigingen.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.