Magneetkleppen voor beregeningssysteem

Item 1-16 van 16 in totaal item(s)

Magneetkleppen gezocht?

Op zoek naar magneetkleppen, ook wel een elektrisch gestuurde ventielen of magneetprofielen genoemd? Die vindt u in het assortiment van SummerRain, waaronder van de merken K-Rain en Rain It. Dit zijn kleppen die via een stuurstroomkabel in verbinding staan met de beregeningscomputer en zo de watertoevoer kunnen openen.

Zodra de magneetkleppen aangesloten zijn kan de beregening beginnen. Bekijk ons aanbod aan kwalitatieve producten en plaats een bestelling in de webshop.

Optimaal werkend beregeningssysteem

U heeft een magneetklep nodig om ervoor te zorgen dat uw beregeningssysteem zo optimaal mogelijk werkt. Ook wanneer uw beregeningscomputer over meerdere zones of groepen beschikt, biedt het installeren van meerdere magneetkleppen uitkomst. Zodoende krijgen alle druppelslangen en sproeiers een eigen watertoevoer. Vervolgens kunt u deze afzonderlijke watertoevoer helemaal zelf instellen en krijgen gewassen alleen water wanneer u dat wilt.

Hoe werkt een magneetklep precies?

Maar hoe werkt een magneetklep precies? Dit werkt als volgt. De beregeningscomputer geeft de magneetklep het signaal om de magneetklep open te zetten bij de start te openen. Daardoor komt er stroom op de magneetklep te staan en blijft deze gedurende het hele beregening programma open. Op die manier kan er water door de magneetklep naar de sproeiers lopen.

Zodra het beregening programma voltooid is, wordt de stroomvoorziening afgesloten en sluit de klep zich weer. Vanaf dat moment kan er dus geen water meer naar de sproeiers stromen.

Assortiment aan magneetkleppen en accessoires

Wij van SummerRain beschikken over een uitgebreid assortiment aan magneetkleppen of magneetprofielen en bijpassende accessoires. De magneetkleppen die wij verkopen zijn van de merken K-Rain en Rait It en zijn 24V of 9V. Daarnaast verkopen we ook de accessoires die u nodig heeft. Denk hierbij aan producten zoals een spoel, PVC verdelers of batterijen. Zodoende heeft u alles om een magneetklep mee aan te sluiten.

Bekijk ons aanbod aan magneetkleppen

Bekijk ons aanbod aan magneetkleppen en bijpassende accessoires en plaats een bestelling in de webshop. In het algemeen geldt: voor 17:00 besteld = morgen al in huis. Wanneer u voor 19:00 een bestelling plaatst kunt u het product de volgende ochtend vanaf 07:30 al ophalen in een van de filialen.

Heeft u vragen over een van de producten uit ons assortiment? Neem gerust contact met on sop zodat we u van deskundig advies kunnen voorzien. U kunt bellen of WhatsAppen naar 035 694 2139 of een mail sturen naar naarden@summerrain.nl. Bovendien ontvangen we u ook graag op een van de vestigingen.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.