Installatiebuizen

Item 1-23 van 23 in totaal item(s)

Wanneer u van plan bent om uw installatiebuizen te vernieuwen of u heeft hulpstukken nodig, dan is het verstandig om gebruik te maken van de juiste buizen. Installatiebuizen zijn dan ook onmisbaar voor het installeren van bijvoorbeeld uw leidingen. Deze zorgen er namelijk voor dat het de buizen geen onderdeel uitmaken van het interieur. Bij Summerrain hebben wij dan ook diverse installatie buizen beschikbaar in ons assortiment. Bekijk ons uitgebreide assortiment hierboven!

Verschillende afmetingen in installatie buizen

Zoals hierboven al is benoemd hebben wij veel verschillende installatie buizen. Deze installatiebuizen variëren dan ook in afmetingen en dikte. Het is namelijk belangrijk dat u de juiste afmeting aanschaft voor uw installatie. Wanneer u niet de juiste afmeting hebt, kan het gebeuren dat er een lekkage ontstaat. Wij hebben onder andere installatiebuizen met een omtrek van 15mm tot aan 125 mm dik. De installatiebuizen zijn verkrijgbaar vanaf 6 meter tot aan 100 meter. Met deze buizen bent u ervan verzekerd dat uw installatie goed geïnstalleerd wordt.  zo goed mogelijk wordt afgevoerd.
 

Een installatiebuis voor elke klus

Wanneer u bijvoorbeeld een cv ketel wilt installeren, kunt u het beste kiezen voor de stalen cv buis gaan. Daarnaast hebben wij nog veel meer andere buizen in verschillende afmetingen en kleuren. Vergeet niet om bij het knippen van buizen gebruik te maken van een buizenschaar! De installatiebuizen zijn hierboven eenvoudig te bestellen. U kunt hiervoor gemakkelijk een account aanmaken! Let er dus wel op dat u de juiste afmeting aanschaft, zodat uw installatie succesvol en makkelijk verloopt.

Weet u niet zeker welke afmetingen u nodig heeft voor uw installatie? Of wilt u advies over de buizen of ander installatiemateriaal die u het beste kunt bestellen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag vrijblijvend advies zodat u de juiste producten aanschaft. Wij zijn tijdens kantoortijden te bereiken op twee nummers: 0341-794566 (Ermelo) en 035-2003570 (Naarden) of stuur een mail met uw vraag naar: ermelo@summerrain.nl of naarden@summerrain.nl. Besteld u voor 17:00? Dan is uw product de volgende dag in huis en heeft u uw bestelling nog voor 19.30 geplaatst? Dan kunt u uw producten de volgende dag ophalen in een van onze filialen.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking