John Guest Speedfit Installatiemateriaal

Item 1-17 van 17 in totaal item(s)

John Guest Speedfit is het installatiemateriaal voor insteekverbindingen voor toepassing in warm- of koudwater en verwarmingssystemen. Speedfit koppelingen zijn geschikt voor gebruik met zowel koper, staal en kunststof buis. Het kan gebruikt worden voor vele doeleinden. Het is geschikt voor opbouw- en inbouwinstallaties van stijg- en etageleidingen-​installaties, maar ook voor het installeren van allerlei andere verschillende leidingen. Bekijk ons assortiment John Guest installatiemateriaal hierboven

Speedfit onderdelen

De buizen, koppelingen en andere hulpstukken zijn eenvoudig aan te sluiten en zijn gemaakt om dichtheid te creëren en een optimale verbinding te maken. Alle buizen, koppelingen en kranen zijn gemakkelijk aan te sluiten op uw installatie en er is geen persgereedschap ervoor nodig. deze manier maakt u comfortabel, gemakkelijk en nauwkeurig veilige verbindingen tussen uw leidingen. John Guest is van hoge kwaliteit en is al ruim 60 jaar het meest betrouwbare fitting systeem op de markt. Bij Summerrain bieden wij een uitgebreid assortiment van John Guest installatiematerialen.  U heeft de keuze uit verschillende soorten, afmetingen en materialen. Wist u dat als u voor 17.00 bestelt, uw product de volgende dag nog in huis is?
 

John Guest Speedfit bestellen bij Summerrain?

Weet u niet zeker welke onderdelen u het beste kunt aanschaffen voor uw installatie? Of vindt u het lastig om een keuze te maken? Dan helpen wij u graag. Wij geven u dan ook graag vrijblijvend advies over onze diverse producten. Wij geven u advies gebaseerd op uw wensen, zo weet u precies wat u kunt verwachten. Aarzel niet om ons een mailtje te sturen via: ermelo@summerrain.nl of naarden@summerrain.nl.

Summerrain heeft ook 2 vestigingen in Ermelo en Naarden. U kunt ons bereiken tijdens kantoortijden via 0341-794578 en 035-2008734. Nadat u uw  keuze heeft gemaakt, kunt u de John Guest installatiematerialen eenvoudig bestellen. Heeft u uw bestelling voor 19:30 geplaatst? Dan kunt u de volgende dag uw producten ophalen in een van onze filialen.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking