Viega Prestabo installatiemateriaal


Viega installatiemateriaal heeft veel verschillende types installatiemateriaal. Zo is er de Smartpress lijn, de prestabo lijn en de Profipress lijn. De Prestabo lijn bestaat uit hulpstukken die van pas komen bij het leggen van verbindingen tussen buizen of leidingen. De hulpstukken kunnen gebruikt worden voor verschillende installaties, zoals verwarminginstallaties, sanitaire installaties en gas installaties. De hulpstukken zijn eenvoudig aan te sluiten en zorgen voor optimale dichtheid van uw leidingen. Bij Summerrain hebben wij allerlei soorten en maten Prestabo installatiemateriaal in ons assortiment. Bestelt u voor 17u, dan kunt u de volgende dag al aan de slag met uw installatie. Bekijk alle onderdelen van Viega Prestabo hierboven!

Viega prestabo hulpstukken

De hulpstukken van Prestabo zijn gemaakt voor het maken van perskoppeling. Hiermee is deze uitvoering geschikt voor sprinklers- en persluchtsystemen. De Prestabo hulpstukken thermisch verzinkt aan binnen- en buitenkant en vrij van verfbevochtigende stoffen (PWIS-vrij) zoals siliconen, vet of olie. Prestabo hulpstukken zijn niet alleen goed voor persluchtsystemen, maar zijn te gebruiken voor vele installaties. Ze zijn Geschikt voor inbouw- en voorwandinstallaties van stijgleidingen en vloerinstallaties. Daarnaast kunt u ook kijken bij de Smartpress of Profipress onderdelen van Viega. Alle drie zijn de systemen in te zetten voor het verbinden van leidingen en buizen. De Viega Prestabo installatiematerialen zijn verkrijgbaar in verschillende maten van 15 tot 42 mm dikte. Bekijk hier al het installatiemateriaal van Viega!

Begin morgen al aan uw installatie

Weet u niet zeker welke koppelingen u het beste kunt aanschaffen voor uw leidingen? Of wilt u meer weten over de installatiematerialen van Viega? Dan helpen wij u graag. Wij geven u dan ook graag vrijblijvend advies over onze diverse producten. Wij geven u advies gebaseerd op uw wensen, zo weet u precies wat u kunt verwachten. Stuur ons gerust een e-mail via: ermelo@summerrain.nl of naarden@summerrain.nl.

Summerrain heeft ook 2 vestigingen in Ermelo en Naarden. U kunt ons bereiken tijdens kantoortijden via 0341-794578 en 035-2008734. Nadat u uw keuze heeft gemaakt, kunt u al uw installatiemateriaal eenvoudig bestellen. Besteld u voor 17:00? Dan is uw product de volgende dag in huis en heeft u uw bestelling nog voor 19.30 geplaatst? Dan kunt u uw producten de volgende dag ophalen in een van onze filialen.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking