Comap Multiskin installatiemateriaal

Item 1-24 van 39 in totaal item(s)

Heeft u Comap installatiebuizen en hulpstukken nodig voor uw leidingsysteem? Dan bent u bij Summerrain op het goede adres. Wij hebben een groot assortiment aan Comap Multiskin installatiebuizen, koppelingen, hulpstukken en andere installatiemateriaal voor al uw installaties. Naast buizen hebben wij ook ander Comap installatiemateriaal. Met meer dan 80 producten is er altijd wel een Comap onderdeel voor uw installatie. Comap heeft 4 categorieën: Van multiskin en gas tot aan knelsets.  Bekijk hierboven ons assortiment Comap Multiskin installatiemateriaal!

MultiSkin installatiematerialen

Bij Summerrain bieden wij verschillende buizen, koppelingen en overgangsstukken van Comap MultiSkin aan. Comap bestaat inmiddels al meer dan 60 jaar en is uitgegroeid tot een grote naam op het gebied van leidingssytemen. Bij Summerrain hebben wij materialen voor energieinstallaties en waterinstallaties. Als eerste de MultiSkin meerlagen buizen die die dankzij hun aluminium kern tegen extreme temperaturen en druk bestand zijn. De Comap MultiSkin hulpstukken zorgen ervoor dat deze perskoppelingen eenvoudig te monteren zijn. De COMAP perskoppelingen en buizen voor meerlagensystemen werden speciaal ontwikkeld om een betrouwbare en duurzame installatie te creëren. Dankzij de nieuwste koppelingstechnologie kunt u veilige verbindingen maken voor uw gasleidingen. De installatiematerialen van MultiSkin zijn overigens voorzien van Visu-Control-ringen waarmee voor een goede koppeling met het netwerk gezorgd kan worden.

Meer weten over Comap MultiSkin?

Twijfelt u of u perskoppelingen nodig heeft bij uw leidingen of weet u niet zeker welke u het beste kunt aanschaffen? Bij Summerrain helpen wij u graag bij uw keuze. Wij geven u vrijblijvend advies over onze diverse producten en wat u hierbij kunt verwachten. U kunt contact opnemen met onze klantenservice. U kunt onze vestigingen in Ermelo en Naarden bereiken tijdens kantoortijden via 0341-794566 en 035-2003570.

Wanneer u uw keuze al heeft gemaakt, kunt u de Comap installatiemateriaal voor uw leiding gemakkelijk online bestellen. U maakt hiervoor eenvoudig online een account aan. Besteld voor 17:00? Dan is uw product de volgende dag in huis! Heeft u uw bestelling voor 19:30 geplaatst? Dan kunt u de volgende dag uw producten ophalen in een van onze filialen.

Wildkamp

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking