Micro beregeningssproeiers

Item 1-10 van 10 in totaal item(s)

Micro beregeningssproeiers voor beregening en irrigatie

Micro beregeningssproeiers nodig? U kunt dan terecht in de webshop van SummerRain. Wij hebben 15 eigen merk micro sproeiers in ons assortiment. De innovatie, ontwikkeling en productie van de beregeningssystemen doen wij volledig zelf. Hierbij zijn eenvoud in de toepassing en kwaliteit de leidraden.

Naast micro sproeiers ontwikkelen en produceren wij nog een andere sproeier: de pop-up variant. Bovendien verkopen we ook hulpstukken van sproeiers.

Beregening en irrigatie is een onmisbaar proces om ervoor te zorgen dat tuinen, gazons, weilanden, sportvelden en akkers genoeg water krijgen tijdens droge periodes. Ook is het een methode om te voorkomen dat nachtvorst de bloesem van fruitbomen beschadigt. Met behulp van een beregeningscomputer kunt u automatische sproeitijden instellen. Dit scheelt bijvoorbeeld in kassen veel tijd.

Micro sproeisysteem

Micro beregening betekent: een oppervlakte op een nauwkeurige en langzame manier van water voorzien. Zowel economisch als ecologisch is dit een verantwoorde werkwijze. Het water wordt direct gevoerd naar de wortels. Zo raakt de grond goed verzadigd. Slechts kleine hoeveelheden water worden per keer toegediend. Daardoor zijn grote plassen water verleden tijd.

Een micro sproeisysteem met druppelslangen en druppelaars wordt vaak toegepast bij heggen, bloemen en platen die niet van bovenaf beregent mogen worden. Het micro-irrigatie systeem kan goed weggewerkt worden in tuinen. Zodat het niet ten koste gaat van het aanzicht.

Op deze pagina vindt u diverse SummerRain micro sproeiers voor beregening. Twijfelt u over welke micro sproeier de juiste is voor uw situatie? Neem dan contact met ons op, wij geven u graag advies. Wij zijn telefonisch bereikbaar op de volgende telefoonnummers: 0341-441744 en 035-6942139.

Het hele jaar door een groen gazon

Voor een kleinschalig gazon werken micro sproeiers als beregening uitstekend. Een micro sproeier houdt een gazon continu mooi groen, ook op plekken waar normaal gesproken geen regenwater kan vallen.

Een micro sproeisysteem kan bestaan uit slangen, leidingen, gekoppeld aan diverse sproeiers en micro nevelaars. Voor micro beregening die optimaal werkt, is een juiste pomp noodzakelijk. Deze moet goed afgestemd zijn op je gewenste sproeibereik voor een goede verdeling van het water.

Andere onderdelen en accessoires voor beregeningsinstallaties die te vinden zijn in onze webshop:

Bestel direct uw micro beregeningssproeiers

Tast de droogte bepaalde plekken van uw gazon aan? Denk dan eens aan micro sproeiers beregening, een ecologische manier om uw gazon van voldoende water te voorzien. U vindt onze SumerRain micro sproeiers bovenaan deze pagina.

Neem contact met ons op als u vragen heeft of meer informatie wilt. Wij hebben twee vestigingen en dus ook twee telefoonnummers beschikbaar: 0341-441744 en 035-6942139.

Summerrain

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking